Owner: Vladimir Cigula

Cipro d.o.o.

Veleprodaja i maloprodaja ambalaže i repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju

QR code
location of the residence Lepajci 4a,
Lepajci 49224
ZagorjeSee map
contact
M +385 98 961 8475
E jurica@cipro.hr
M +385 98 346 760
E goran@cipro.hr
 • Cultivated/grown crops and products

 • About us
  Gallery
  Certificates
  Info

  O nama

  Cipro d.o.o. je poduzeće u privatnom vlasništvu, čija je osnovna djelatnost veleprodaja i maloprodaja ambalaže i repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju.

  80 zaposlenih, 13 vlastitih agrocentara, 20 zaposlenih agronoma.

  Glavni proizvodni asortiman čine: folije za plastenike, mulch folije, silažne folije, mineralna i organska gnojiva, vreće, mreže za zaštitu od ptica, mreže za zaštitu od tuče, mreže za zasjenu, vezivo, mrežice i folija za baliranje, sjemenska roba, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje. Tvrtka Cipro d.o.o. zastupnik je mnogih svjetskih brandova: mineralna gnojiva Yara, folije za plastenike Pastika Kritis, sjemenski program SEMENARNA LJUBLJANA, Durpeta supstrati za profesionalni uzgoj, Tercomposti Stallatico konjsko goveđi gnoj u peletima, veziva za baliranje Teufelberger, agrostretch folija SiloGrass, Tama mrežica za baliranje, itd.

   

  NAJBOLJA POLJOLJEKARNA U HRVATSKOJ U 2014. GODINI
  Po prvi puta je organiziran izbor za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u 2014. godini u organizaciji Gospodarkog lista i tvrtke Infomart Zagreb, a mi smo dobili nagradu za najblolju poljoljekarnu.

  Information

  Tvrtka Cipro d.o.o. zastupnik je mnogih svjetskih brandova: mineralna gnojiva Yara, folije za plastenike Pastika Kritis, sjemenski krumpi NORIKA, sjemenski program SEMENARNA LJUBLJANA, Durpeta supstrati za profesionalni uzgoj, Tercomposti Stallatico konjsko goveđi gnoj u peletima, veziva za baliranje Teufelberger, agrostretch folija SiloGrass, Tama mrežica za baliranje

  Links

  Manufacturer

  VeeMee

  More info
  Manufacturer

  OPG Anto Jurić

  More info
  Manufacturer

  Povrće Grga

  More info
  "Cipro, za Vaš uspjeh u poljoprivredi!"
  Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu