O nama

VeeMee d.o.o. je tvrtka osnovana 2017. godine. Osnivači tvrtke su Marko Kozjak i Nikola Vido, a ime tvrtke je definirano u kontekstu Vi – Mi odnosa, pri čemu su Vi – sudionici na tržištu, a Mi – VeeMee, tvrtka koja omogućuje transparentne i relevantne informacije između sudionika na tržištu. Tvrtka se bavi savjetovanjem u vezi s poslovanjem, uslugama, posredovanjem i zastupanjem u poljoprivrednom i trgovačkom sektoru.

 

VeeMee platforma

Svrha VeeMee platforme je poboljšanje vidljivosti proizvođača kod krajnjeg potrošača te promoviranje podrijetla proizvoda. Platforma ima trojaku vrijednost za sve aktere. Proizvođačima ona povećava proizvodnju i kontinuiranost te ojačava brend i pojavnost. Dobavljačima osigurava pouzdanog proizvođača te potpunu sljedivost robe. Potrošačima osigurava informacije o proizvođaču i podrijetlu proizvoda te ih informira o onome što konzumiraju.

 

Krajnji ciljevi VeeMee platforme su povećanje poljoprivredne proizvodnje, veći financijski prihodi, konkurentnost domaćih poljoprivrednika, nova zapošljavanja, podizanje životnog standarda agrara te povratak mladih ljudi u ruralna područja Lijepe Naše.

VeeMee PID je kreiran kako bi bio prihvatljiv svakome. Na platformi postoje dvije vrste profila – basic i premium.

 

BASIC: 

Sadrži samo osnovne informacije o proizvođaču/tvrtki – ime tvrtke, ime vlasnika, adresa, lokacija na mapi i QR-kod

 

STANDARD: jednokratna naknada na godišnjoj razini.

Sadrži sve relevantne informacije o proizvođaču/tvrtki – osnove informacije, kontakti, sekcije “O nama”, “Galerija”, “Certifikati” i “Info”, vanjske poveznice, citat, prijevod na strani jezik, marketing na društvenim mrežama i povoljnije usluge naših partnera.

Dugoročno, PID će postati novi oblik standardizacije svih informacija koje su potrebne krajnjim potrošačima, a i svima koji žele na transparentan, inovativan i profesionalan način međusobno surađivati.

 

STATISTIKA VeeMee PLATFORME:

Veličina baze proizvođača: preko 1200 poljoprivrednih gospodarstava

Broj izdanih QR naljepnica: preko 1.000 000

Veličina pokrivene površine VeeMee: 18000 hektara

Spašeno hrane: 370 t

Pametna logistika 1.200 t

Usluge

Osim VeeMee platforme, tvrtka se bavi direktnim spajanjem i posredovanjem između tvrtki na području transporta, sortiranja, deklariranja i skladištenja voća i povrća, kao i istraživanjem i analizom tržišta.

 

 

Kontakt

Postavite nam pitanje:

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu