QR code PID

Agroblue j.d.o.o.

Uzgoj američke borovnice

O nama
Galerija
Certifikati
Info

o nama

Agroblue j.d.o.o. je osnovan 2019. godine sa sjedištem u Radobojskom Orehovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Tvrtka se bavi uzgojem američke borovnice i trenutno imamo posađeno 1000 sadnica sa tendencijom proširenja uzgoja.

Naša mala plantaža je opremljena suvremenom tehnologijom navodnjavanja i u suradnji sa stručnjacima se trudimo da osiguramo najbolje uvjete za rast i uzgoj.

Cilj nam je da naši kupci dobiju kvalitetan i dobar proizvod, jer zadovoljan kupac je najbolja preporuka. Naši proizvodi se mogu kupiti ili direktno na plantaži ili besplatnom dostavom prilikom narudžbe.

Ako ste u blizini i zanima Vas kako sve to izgleda uživo uvijek ste dobrodošli.

Hrvatska

Radobojski Orehovec 21,
Orehovec Radobojski 49000
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 1

Kontakt

Vlasnik: Stipe Šutalo
MIPBG: : 07754110094
Kupujmo hrvatsko!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije