QR code PID
Sponzor:

BOLFAN VINSKI VRH D.O.O.

Vinarija

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Povijest


Kroz tisuće godina u manje ili više isprekidanim intervalima na ovoj zemlji uzgajala se vinova loza, kušala se i točila opojna, razigrana vina. Još iz doba Rimskog carstva i rimske kulture iz davnog 2. stoljeća ostale su Legende i priče o tadašnjim vinogradima i Rimskoj vojnoj postaji na vrhu ovog brijega.

U kasnijim godinama nakon Rima, na ovim prostorima izmjenjivali su se brojni tadašnji srednjovjekovni feudalni vlasnici, a koji su svaki za sebe ostavili traga i u uzgoju vinove loze i vina.


home_wine_history_pic5

Ideja


Kad jednom u životu osjetiš poziv da učiniš novi korak, tada prvo tražiš mjesto na koje ćeš stupit. Mjesto koje pruža mogućnosti i priliku što ju već u prvi tren vidiš, ali i osjećaš, da to je ono mjesto koje tražiš.

Jedina prava kroz povijest i iskustvo ljudi, a utvrđena zemljom i položajem, zadana mogućnost za ostvarenje cilja.

home_wine_history_pic4

Ljudi


Bez predanosti, stalnog učenja i pažnje, upornosti, padanja i ponovnog dizanja svakog pojedinog čovjeka koji radi u vinogradu i podrumu, gore opisani cilj ne bi bilo moguće dostići.

Da bi se BOLFAN vina sukladno opisima i našim ciljevima proizveli, za to su zaslužni svi marljivi djelatnici vinarije od Vjekoslava, Luke, Daria, Josipa … sve do upravitelja Branimira Puškadije, enologa Andreja Rebernišeka.

Kontaktirajte nas

Bolfan Vinski Vrh nalazi se u općini Hraščina, vinogorju Zlatar, u vinogradarskoj podregiji Međimurje – Zagorje. Vrlo nas je lako pronaći, a kada stignete na naš posjed vjerujemo da će vas zvuk tišine, predivan krajolik i vidikovac barem nakratko ostaviti bez daha.

S autoceste Zagreb – Varaždin siđite na izlazu Brezniči Hum, nakon silaska pratite smjer Varaždin, a zatim za 300-tinjak metara (kod crkve) skrenite lijevo za Zlatar. Pratite glavnu cestu bez obzira na njezinu krivudavost, i ući ćete u Hraščinu (druga crkva), zatim nastaviteravno po glavnoj cesti. Prije sljedeće crkve koju ćete ubrzo ugledati skrenite desno i popnite se na vrh brijega.

Kontaktirajte nas na broj +385 95 1515 000 – domaćica kleti Bolfan ili e-mailom:bolfan@bolfanvinskivrh.hr

Ekološki certifikat

Informacije

Posjedujemo potvrdnicu- ekološki certifikat za Bolfan vina.

Surađujemo s: Biovega, Vrutak, Interspar, Metro.

Osvojene nagrade: https://www.bolfanvinskivrh.hr/vinarija/

Usmjerenje u proizvodnji grožđa i vina BOLFAN usklađeno je s ciljem Ekoloških postupaka i dugoročnim prirodnim principima. Jednako u vinogradu kao i u podrumu naša je želja poštivati interese zdravog prirodnog okoliša, održavati mikrobiološku ravnotežu u vinogradu i šire, boriti se za zdravlje našeg trsa, djelovati u osvještavanju svakog vinskog ljubitelja, kupca i namjernika.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije