Vlasnik: Egon Mudrinić

Core Consulting

Konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, specijalizirana za pripremu i vođenje projekata koji se prijavljuju na natječaje za EU i nacionalne fondove te za financijsko-investicijsko savjetovanje.

QR code
lokacija sjedišta Bosutska 9,
Zagreb 10000
Zagreb i okolicaVidi kartu
kontakt
T +385 1 6457 095
M +385 91 514 7361 - Egon Mudrinić
E egon.mudrinic@coreconsulting.hr
M +385 98 331 844 - Goran Zečić
E goran.zecic@coreconsulting.hr
E info@coreconsulting.hr
W http://www.coreconsulting.hr/
O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Core Consulting je konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, specijalizirana za pripremu strateških dokumenata i vođenje projekata koji se prijavljuju na natječaje za EU i nacionalne fondove te za financijsko-investicijsko savjetovanje.

Osnovani smo 2014. godine, međutim, naš tim ima dugogodišnje iskustvo na provedbi pretpristupnih programa EU (IPARD) u nadležnoj instituciji te iskustvo u vođenju projekata i pripreme dokumentacije za ishođenje kredita kod banaka u jednoj od vodećih konzultantskih tvrtki za sektor poljoprivrede. Također, naši vanjski suradnici su renomirani stručnjaci u području poslovnog savjetovanja.

Fokusirani smo na Vaš uspjeh, stoga je naša misija pomoći Vam da sigurno idete prema ostvarenju Vaših ciljeva. Kroz rast i razvoj naših klijenata želimo postati jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u regiji. Imamo dugogodišnje iskustvo na provedbi pretpristupnih programa EU i pružanju savjetodavnih usluga.

 

Naše usluge

Financijsko savjetovanje
 • izrada investicijskih studija, cost-benefit analiza, izrada zahtjeva za kredite, HAMAG jamstva.

 

EU i nacionalni fondovi
 • savjetodavne usluge i stručnu podršku u realizaciji projekata s ciljem ostvarivanja bespovratne potpore financirane iz europskih ili nacionalnih fondova
 • osiguravamo cjelovitu operativnu podršku u izradi projektnog koncepta, prikupljanju i provjeri potrebne administrativne dokumentacije, izradi projektne prijave te podršku u provedbi projekta

 

Edukacija
 • naš cilj je pomoći tvrtkama da podignu svoj nivo poslovanja na europske i svjetske standarde upoznajući ih s najnovijim modelima i najboljim praksama poslovanja u svijetu.
 • kroz razvoj ključnih kompetencija želimo podići samopouzdanje organizacijama i pojedincima da naprave iskorak iz tradicionalnih oblika poslovanja i spremno krenu u tržišnu borbu s konkurencijom.
 • Core Consulting pruža usluge edukacija, radionica i treninga o EU fondovima općenito te pomoć u izradi i provedbi projekata iz strukturnih i investicijskih fondova EU.

Naš tim

Egon Mudrinić

 Egon je kao stipendist Ekonomskog instituta diplomirao na prestižnom sveučilištu Kelley iz Indiane na području financija i marketinga.

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u poslovnom savjetovanju, javnoj nabavi te ekonomskim analizama koje je stjecao u renomiranim privatnim tvrtkama I državnoj agenciji. Također kao predavač je sudjelovao u nizu stručnih edukacija vezanih za provedbu I pripremu Eu fondova te u izradi strateških dokumenata međunarodnih institucija kao i osposobljavanja djelatnika za ocjenjivanje investicijskih projekata.

Do sada je sudjelovao u pripremi i vođenju projekta u vrijednosti višoj od pola milijarde kuna. Posjeduje certifikate “Specijalist javne nabave”, „Project finance academy“ pri Hrvatskom institutu za financije, a završio je i seminar „Priprema i ocjena investicijskih projekata“ u organizaciji FOIPa 1974.

Goran Zečić

Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva u sektoru trgovine, Goran započinje s radom u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Radio je u dva ključna odjela za provedbu IPARD programa; odjel odobrenja projekata i odjel za ekonomske analize.  Nakon višegodišnjeg rada u Agenciji, prelazi u jednu od vodećih konzultantskih tvrtki za područje poljoprivrede, gdje je bio zadužen za pripremu dokumentacije i vođenje projekata apliciranih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava. Specijalizirao se za izradu investicijskih studija i pripremu ostale dokumentacije za ishođenje kredita kod poslovnih banaka i HBOR-a. Također, sudjelovao je u izradi strateških dokumenata međunarodnih institucija te osposobljavanju djelatnika za ocjenjivanje investicijskih projekata.

Završio je preddiplomski studij na Veleučilištu Vern te specijalistički studij na VPS Libertas – međunarodna i unutarnja trgovina. Trenutno pohađa specijalistički postdiplomski studij na Sveučilištu u Puli. Posjeduje certifikat „Project finance academy“ pri Hrvatskom institutu za financije, a završio je i seminar „Priprema i ocjena investicijskih projekata“ u organizaciji FOIPa 1974.

Maja Nakić

Maja je završila diplomski sveučilišni studij na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Financijski menadžment, čime je stekla znanje u područjima analize financijskog poslovanja, osiguravanja financiranja i održavanja likvidnosti, te poslovnog planiranja.

Pohađala je edukacije za izradu investicijskih studija i poslovnih planova. U tvrtci Core Consulting d.o.o. zadužena je za savjetničku podršku i komunikaciju s klijentima u sektoru nacionalnih i EU shema za bespovratna sredstva namijenjena poduzetnicima, izradu investicijskih studija i projekata, te pripremu natječajne dokumentacije za projekte sufinancirane iz EU (EAFRD, EPFRR) i nacionalnih fondova (MINPO, MINGO).

Pruža podršku klijentima iz privatnog sektora pri pronalaženju rješenja za sufinanciranje projekata iz EU i nacionalnih fondova, uključujući identifikaciju odgovarajućih izvora financiranja, pripremu te upravljanje i provedbu projekta.

Informacije

Članovi smo UDRUGE POSLOVNIH SAVJETNIKA-RURAL, gdje gosp. Mudrinić obnaša funkciju dopredsjednika.
Surađujemo sa:
 • Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. (Plavi Ured)
 • Regionalnom razvojnom agencijom Zagrebačke županije
 • Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
 • Ministarstvo poljoprivrede
 • LAG Petrova Gora
 • LAG – Lokalna akcijska grupa “Istočna Istra

 

Neke od referenci koje bi izdvojili:
 • EDUKACIJE O IZRADI POSLOVNOG PLANA za Mjeru 6.3 u organizaciji Ministarstva poljoprivrede
 • EDUKACIJE O IZRADI POSLOVNOG PLANA za Mjeru 6.1 u organizaciji Ministarstva poljoprivrede
 • GALIĆ d.o.o. – Izgradnja vinarije u Kutini
 • Poljoprivredni obrt „KOPECKI“ – ulaganje u sklopu Operacije 4.1.2. »Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš«
 • Zlatni rat d.d. – ulaganje u sklopu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske
 • Prehrana d.o.o. – ulaganje u sklopu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske
 • My Istria by Meus d.o.o. – ulaganje u sklopu Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls
 • Phrixus d.o.o. – ulaganje u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013., a u okviru projekta „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih
Fokusirani smo na Vaš uspjeh, stoga je naša misija pomoći Vam da sigurno idete prema ostvarenju Vaših ciljeva.