QR code PID

Desyre d.o.o.

Uzgoj povrća i žitarica

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Tvrtka Desyre d.o.o. osnovana je 1992. godine u Nedeljancu, na adresi Poljska 35, gdje joj je sjedište i danas. Od samog osnivanja tvrtka se bavi uvozom i distribucijom kvalitetnog sjemenskog krumpira iz Nizozemske (HZPC Holland). Uz to, tvrtka se bavi poljoprivrednom proizvodnjom na 25 ha otvorenog prostora, te 2.000 metara kvadratnih zaštićenog prostora. Vrše otkup, doradu i konfekcioniranje poljoprivrednih proizvoda, prvenstveno krumpira.

2002. godine tvrtka je investirala u novi poslovni prostor gdje je otvorena prva samoposluga i poljoteka. Danas vode 4 trgovine mješovitom robom i 3 poljoteke, a proizvode prodaju u sve dijelove Hrvatske, te u inozemstvo. Desyre d.o.o., koja je krenula sa tek jednim zaposlenim, danas zapošljava ukupno 28 ljudi.

U tvrtci intenzivno vode brigu o ekologiji i obnovljivim izvorima energije, te su u skladu s time 2012. godine investirali u sunčanu elektranu snage 30 KW. Uz to, uspješno su aplicirali na čak 3 natječaja europskih pretpristupnih fondova IPARD, te 2012., 2011, i 2015. godine povukli europska sredstva koja su uložili u poslovanje tvrtke.

Ciljevi

  • opskrbiti tržište kvalitetnim i zdravim proizvodima u što dužem periodu tokom godine
  • zadovoljiti standarde kvalitete i slijedivosti
  • svakodnevno pratiti struku i implementirati je u proizvodne procese
  • kontinuirano uvoditi najsuvremenije tehnologije u proizvodnju, doradu i pakiranje.
  • voditi brigu o očuvanju okoliša
GLOBAL G.A.P.

Poveznice

"Krumpir iz sjeverozapadne Hrvatske."
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu