Vlasnik: Karlo Dodlek

DODLEK – AGRO

Proizvodnja krumpira i drugih kultura

QR code
lokacija sjedišta Lipovke 6,
Belica 40319
Međimurska županijaVidi kartu
kontakt
T +385 40 845 079
M +385 99 631 2187
M +385 98 312 185
E dodlek-agro@dodlek-agro.hr
E ivica.horvatic@dodlek-agro.hr
E mirjan.dodlek@dodlek-agro.hr

41 Ha

Obradive površine

41 Ha Otvorene
O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obitelj Dodlek na vlastitom Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu proizvodi krumpir  i ima tradiciju proizvodnje preko 50 godina. Sredinom 90-ih godina osnovali su trgovački obrt Trgovina Dodlek kao spoj proizvodnje i trgovine s obzirom da su u to vrijeme imali potrebe za većim količinama krumpira, a i drugih proizvoda kao što su luk, celer i mrkva. Slijedom razvoja i širenja poslova u trgovini Trgovački obrt Trgovina Dodlek prerasta u firmu Dodlek-agro d.o.o.

Nalazimo se u središnjem dijelu županije Međimurske u općini Belica koja je poznata po proizvodnji krumpira u Hrvatskoj baš iz razloga što ima lagano pjeskovito-ilovasto tlo, dugu tradiciju i vrhunsko znanje u toj proizvodnji.

Tvrtka ima 40 zaposlenih djelatnika od čega su tri agronoma kojima je jedina zadaća vođenje proizvodnje kako na vlastitim površinama tako i na površinama njihovih kooperanata, s time da surađuju i sa regionalnom savjetodavnom službom koja prati kompletni razvoj poljoprivrede u njihovom kraju, a koji im uz njihov stručni tim daje preporuke o zaštiti i gnojidbi usjeva.

Naša vizija je kvalitetan proizvod i zdravo povrće za što je potrebno puno pažnje i znanja. Mi imamo znanja i strpljenja da svakodnevno pratimo razvoj i napredak naših proizvoda.

 

Naši proizvodi

Asortiman naših proizvoda je krumpir kao strateška namirnica u ljudskoj prehrani pa baš zbog toga vodimo računa o sortimentu, kvaliteti i vrstama kulinarskog tipa.

Od tisuća sorti ponuđenih na tržištu opredijelili smo se za desetak sorti koje proizvodimo i koje nudimo na tržištu i pakiramo po posebnim namjenama kao krumpir za pečenje i prženje, krumpir za salate i krumpir za kuhanje.

Pakiramo ga u razne tipove ambalaže od 1,5 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg. I 20 kg.
U asortimanu drugih proizvoda nudimo i mrkvu pakiranu od 500 g., 1 kg. I 5 kg. Luk od 1 kg., luk vlakić 4 kom., 5 kg. i 10 kg. I celer 5 i 10 kg.

Želite surađivati s nama?

Kontaktirajte nas:
Kontakt osobe:

Mirjan Dodlek

mirjan.dodlek@dodlek-agro.hr

Ivica Horvatić

ivica.horvatic@dodlek-agro.hr

 

 

GLOBAL G.A.P.
Halal
HACCP
Kosher

Informacije

Izdvojeni klijenti:

Poveznice

Trgovački lanac

Spar

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Konzum

Pogledaj stranicu
"Krumpir nije samo ukusna namirnica nego sadrži i mnoštvo vitamina i minerala."
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu