QR code PID

G. N. Frangistas S.A. “GEFRA”

Najveći izvoznik citrusa iz Grčke

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

G. N. Frangistas “GEFRA” obiteljska je tvrtka od 1953. Naše je dugogodišnje iskustvo bazirano u voću, a posebno u agrumima! Stručnjaci smo za naranče, ali snažno smo prisutni i u klementinama, limunima i lubenicama.

Naši citrusi beru se iz cijele Grčke. Naranče su se počele masovno uzgajati 1950-ih. U roku od nekoliko godina naranče su predstavljale značajan prihod za uzgajivače i postale su glavna kultura u nekoliko regija. Konkretno, ravnica Argolis s obilnom sunčevom svjetlošću prekrivena je citrusima.

U GEFRI naša su partnerstva važna. Zbog toga se udružujemo s odabranim farmama koje udovoljavaju svim našim očekivanjima i kriterijima kako bismo svojim potrošačima uvijek isporučili najsvježije i najsigurnije proizvode.

Želimo da ljudi širom svijeta koji konzumiraju naše proizvode budu sigurni da je svako voće uzgajano, ubrano i zapakirano s prepuno strasti prema kvaliteti i poštivanju okoliša.

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati na: WWW.GEFRA.GR, FACEBOOK na GEFRA i Linkedin GEFRA. Na mreži smo 24/7.

GLOBAL G.A.P.
IFS Food

Informacije

Surađujemo s trgovačkim lancima Billa, Carrefour, Jeronimo Martins, Kaufland, Konzum, Lidl, Metro, Spar, Tesco i drugima.

Sajmovi: Fruit Logistica Berlin

Članstvo u udrugama/zadrugama: Incofruit Hellas Fruit-Vegetables Europe (Eucofel) Brussels

Grčka

Nafplio-Argos,
Nafplio, Grčka 21100
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 670

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Trgovački lanac

Billa

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Carrefour

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Kaufland

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Konzum

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Lidl

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Spar

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Tesco

Pogledaj stranicu
GEFRA sigurnost hrane, etičku trgovinu i utjecaj na okoliš shvaća vrlo ozbiljno i ovaj nam je etos omogućio da najveće Europske maloprodajne lance opskrbimo najboljim voćem iz Grčke.

Kontaktiraj proizvođača

  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu