Vlasnik: Lactalis Group.

LaLog d.o.o.

Transport, distribucija i skladištenje

QR code
lokacija sjedišta Slatinska 1,
Sesvete 10360
Grad ZagrebVidi kartu
O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

La Log je jedna od najvećih transportnih kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji. Usluge transporta pružamo od 1990.godine i dio smo Lactalis Grupe.

La Log čine 174 zaposlena djelatnika, a naša politika poslovanja i odnos prema svakom pojedinom kupcu visoko je personaliziran i takvim odnosom prema svakom pojedinom nalogu za prijevoz velika smo podrška u razvoju njihovog poslovanja. U našoj floti posjedujemo 110 kamiona – (hladnjače i cerade svih vrsta), a uz auditirane partnere raspolažemo sa cca 500 kamiona.

Organiziramo prijevoz na području cijele Europe za kompletne utovare, kao i zbirne
pošiljke u hladnom i ambient lancu.

Kontakti

Ines Glavan, direktor prodaje

telefon:+385 1 2050 402

mobitel:+385 91 495 3535

e -mail:ines.glavan@lalog.hr

 

Sanja Travašić Švaljek, voditelj prodaje

telefon:+385 1 2050 423

mobitel:+385 91 4953 412

e -mail:sanja.svaljek@lalog.hr

HACCP
ISO 14001
IFS Logistic
ISO 9001

Informacije

Dukat, Lactalis, Nestle, TetraPak, Brenntag, Hipp, Hempel Grupa, Heineken, Procter&Gamble samo su neki od brojnih internacionalnih kompanija s kojima surađujemo dugi niz godina.

Članstvo u udruženjima: Eco Vadis – La Log je svrstan unutar top 30% najbolje ocijenjenih kompanija (EcoVadis je neovisna organizacija, koja ima za cilj unaprijediti ekološke i društvene prakse unutar kompanija. Bavi se prikupljanjem i analizom podataka iz područja zaštite radničkih prava, zaštite okoliša, dobra poslovna praksa i održivoj nabavi, te izgradnjom platforme koja omogućuje tvrtkama praćenje izvedbe održivosti svojih dobavljača. Rješenje EcoVadisa su izabrale jedne od najvećih svjetskih kompanija – CocaCola, Heineken, Nestle, Henkel, Renault, Brenntag, AirFrance, BASF itd. (http://www.ecovadis.com)

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
"Pružajući logističke usluge visoke kvalitete našim klijentima omogućujemo usredotočenost na njihovu primarnu djelatnost."
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu