QR code PID

Mitrosilis S.A.

Cilj tvrtke Mitrosilis S.A. je pakiranje voća koje zadovoljava očekivanja kupaca i potrošača, kao i zakonske zahtjeve s obzirom na kvalitetu, raznolikost, ukus, sigurnost hrane i higijenu.

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O NAMA:

Mitrosilis S.A. osnovan je 1976. godine i od tada slijedi dinamičan put na području pakiranja i izvoza svježeg voća.
U početku je glavna djelatnost bila izvoz marelica. Kroz godine ostvarila je svoju prisutnost u području citrusa, grožđa, kivija i lubenica.

Njezin obiteljski “karakter” omogućava nam slijediti dinamičan put na polju izvoza. Štoviše, zahvaljujući najboljoj kvaliteti svojih proizvoda, tvrtka Mitrosilis S.A. uspjela je imati ugled koji jamči garanciju kvalitete  i pouzdanog partnera.

Mitrosilis S.A. je financijski solidan, bez kredita i efikasne tvrtke s profitabilnim tečajem.
Stalno rastuća ulaganja kako u strojeve, tako i dobro obučeno osoblje trenutno vode u pravcu visokih razina ukupne kvalitete i zadovoljstva čak i najzahtjevnijih standarda.

INFRASTRUKTURA

Mitrosilis S.A. ima dvije stanice za pakiranje, smještene u Anifi Nafplion, 150 km južno od Atene.

1. Stanica za pakiranje Citrusa

  • Bazirano na površini od 10.000m2
  • Pokrivena površina: 4.5000m2
  • Frigo Sobe: 700m2 – Kapacitet: 3.500m2

2. Postaja za pakiranje marelica, grožđa i kivi-a

  • Nalazi se na površini od 11.000m2
  • Pokrivena površina: 2.5000m2
  • Frigo Sobe: 2600m2 – Kapacitet: 12.500m2

Uz dodatna mjesta za skladištenje površine 2.000m2, smještena na površini od 5.000m2
Sve su gore navedene prostorije moderne, vrlo su blizu proizvodnom procesu i oni su samostalni dijelovi tvrtke.

SIGURNOST HRANE

Uprava i svi zaposlenici tvrtke Mitrosilis S.A. posvećeni su pakiranju voća po najvišim sigurnosnim standardima koji su u skladu sa zahtjevima naših kupaca i najzahtjevnijih regulatornih i inspekcijskih tijela.
Također je Mitrosilisova politika kontinuirano poboljšavati te standarde kako bi kupcima i potrošačima pružili potpuno zdrave i sigurne proizvode. Da bi postigao ovu politiku i osigurao pravilno nadziranje svih sigurnosnih postupaka i dokumentacije, Mitrosilis SA implementirao je sustav upravljanja sigurnošću hrane u skladu sa zahtjevima međunarodnih standarda, ISO 9001: 2015, ISO 22000: 2005 i BRC, globalnim standardom za sigurnost hrane br. 7, 2015.

Proizvođači voća su za Mitrosilis S.A. velika prednost za napredak tvrtke u usponu. Sve ove godine daju svoju podršku i posvećeni su tvrtki slijedeći potrebne standarde za uzgoj sigurnih proizvoda.
Postoji stalna komunikacija za sve korake uzgoja voća. Mitrosilis S.A., zahvaljujući znanju, iskustvu i izvrsnom odnosu s uzgajivačima, uspijeva održati vrlo visoku kvalitetu svojih proizvoda. Nadalje, Mitrosilis S.A. stvorio je četiri skupine proizvođača sa marelicama, agrumima, grožđu i kiviju koji slijede GLOBALGAP standard.

GLOBALGAP potvrda br: EUROCERT / 1178.

Mitrosilis S.A. svjestan je svoje odgovornosti prema društvu i pružanju kvalitetnih usluga kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i općoj zajednici, vodeći računa o nacionalnim, europskim i međunarodnim pravnim zahtjevima i propisima koji reguliraju radna pitanja i odgovornost za socijalna pitanja.

Mitrosilis S.A. je član B organizacije Sedex. Nadalje, Mitrosilis S.A. ima certifikat za GLOBALG.A.P. PROCJENA RIZIKA O SOCIJALNOJ PRAKSI (GRASP).

GRASP
GLOBAL G.A.P.
ISO 9001
ISO 22000
BRC Global standard
IFS FOOD

Informacije

Mitrosilis S.A., pružanjem inovativnih rješenja koja se temelje na najmodernijim proizvodima, mjernim sustavima, podržava mreže i kontinuirano širenje asortimana proizvoda i usluga, zajedno s usluživanjem novih aplikacija i potreba kupaca, stekao je povjerenje velikih lanaca Super Marketa. 95% izvoza izravno se nalazi na Super marketima.

Poslovna mreža se širi u 24 zemlje u Europi (Njemačka, Velika Britanija, Austrija, Danska, Norveška, Finska, Češka, Švedska, Švicarska, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, itd.), U Aziji, točnije u Indiji, Kini i Hong Kong, dakle u zemlje Bliskog Istoka, a još više u SAD, Kanadu i Južnu Ameriku.

Poveznice

Svježe kulture!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije