QR code PID
Sponzor:

OPG Ciban Vlado

Uzgoj svježeg i prvoklasnog voća i povrća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Ciban Vlado malo je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz srca Moslavine. Nalazimo se u Kutini, 2 km od centra grada.

Sve je počelo 2004. godine kada smo posadili jagode i počeli ih s ljubavlju uzgajati. S vremenom ljubav prema prirodi i vlastitim svježim proizvodima iz vrta prerasla je u nešto više. Danas brojimo nešto više kultura voća i povrća, no jagode i dalje prevladavaju te predstavljaju naš OPG.

Obiteljski radimo cijelu godinu kako bi zadovoljili naše kupce. Bitno nam je da svaki dan ponudimo svježe i prvoklasno voće i povrće. Prepoznati smo po kvaliteti u cijeloj Kutini i okolici, a i šire. Prodaju vršimo na kućnom pragu, tako da kupci uvijek mogu usput i razgledati gdje raste naše voće i povrće.

Cilj nam je ponuditi našim sugrađanima u svako doba dana kvalitetan i svjež proizvod te potaknuti na kupovanje domaćih proizvoda od malih poljoprivrednih gospodarstava.

Posjetite nas

Posjetite nas svaki dan na našoj proizvednoj i prodajnoj lokaciji Ilije Gregorića 4, 44320 Kutina.

Kontaktirajte nas

Za više informacije potražite nas na Facebooku ili Instagramu ili nas nazovite na broj 0996882517. Veselimo se
starima, ali i s nestrpljenjem isčekujemo nove kupce.

Proizvodi hrvatskog seljaka
Dragi naši kupci, posebno ističemo kako su u proljeće jagode baš s našeg OPG-a neizostavano voćno osvježenje za cijelu obitelj. Dođite i vi po svoju dozu vitamina. Vaš OPG Ciban.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije