QR code PID
Sponzor:

OPG Anka Koruza

Proizvodnja lješnjaka od 2003.godine

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Anka Koruza bavi se proizvodnjom lješnjaka od 2003.godine na površini od 4,81 hektar.

Od 2008.godine proizvodnja je registrirana kao ekološka. U proizvodnji težim k tome da uz lješnjak radim i proizvode od lješnjaka kao što su ulje i brašno od lješnjaka, namazi od lješnjaka te proizvodi u kombinaciji sa medom.

Kupcima želim poručiti da kupuju domaće ekološke proizvode, da jedu orašaste plodove radi zdravih masnoća.

Ekološki certifikat

Informacije

Posjedujem certifikat ekološke proizvodnje, a s obzirom da se proizvod prodaje u rifuzi i nije u pakiranom obliku certifikat se ne može javno izložiti. Broj certifikata je 553, a sam dokument se može dati na uvid.

OPG Anka Koruza vas poziva da jedete ekološki uzgojenu hranu i orašaste plodove koji su odličan izvor zdravih masnoća i drugih nutritivnih elemenata.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije