QR code PID

OPG Anto Jurić

Presadnice povrća i začinskog bilja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Mi smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Anto Jurić i bavimo se dugogodišnjim uzgojem presadnica povrća, začinskog i ljekovitog bilja. Naša obiteljska tradicija uzgoja presadnica povrća duga je više od 30 godina, kroz godine smo se usavršavali i pratili sve najnovije tehnologije uzgoja presadnica. Iz našeg rasadnika godišnje izađe oko milijun presadnica.

Tijekom godina stekli smo povjerenje naših kupaca i otkupljivača tako da nam se svake godine proizvodnja presadnica povećava , a asortiman ponude se širi. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svojih radnika, tako da svaki kupac uz sadnicu dobije i neki  koristan savjet. Sudjelovali smo i na manifestacijama Floraart, Bjelovarski sajam, kao i ZeGeVege.

Naše presadnice se mogu kupiti u gotovo cijeloj Hrvatskoj kod naših partnera koji su pretežito poljoapoteke i vrtni centri. Dok su nam za ljute čilije, feferone i začinsko bilje partneri neki od vodeći trgovačkih lanaca (Konzum, Interspar, Tommy, Kaufland).

Nalazimo se na adresi Velika Kosinca 70 u Velikoj Gorici nadomak Domovinskog mosta, gdje imamo oko 5000m² plastenika. Raspolažemo i sa dva teretna vozila, tako da vršimo i dostavu u slučaju većih količina presadnica.

Razlog zašto smo drugačiji i prepoznatljivi na tržištu je taj  da pratimo trendove u proizvodnji, tako da svake godine imamo niz novih biljki koje nas izdvajaju od drugih. Jedna od takvih biljki je svakako i stevija koju smo prije 7 godina prvi počeli uzgajati u Hrvatskoj.  Naš cilj je unaprijediti i proširiti svoju proizvodnju i ponuditi našim kupcima najkvalitetniji proizvod na tržištu.

Posjetite nas

Na našoj adresi u Velikoj Kosnici gdje se možete upoznati s našim radom, dogovoriti suradnju, kao i što možete kupiti presadnice u maloprodaji.

Radno vrijeme maloprodaje je od ponedjeljka do subote u vremenu od 08:00 do 18:00 sati. Nedjeljom i praznikom ne radimo.

Želimo našim kupcima ponuditi najkvalitetniji proizvod na tržištu

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije