QR code PID
Sponzor:

OPG BOROVNICE “PETRINJČICA”

Proizvodnja borovnica na prirodan način

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG BOROVNICE “PETRINJČICA” je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi isključivo proizvodnjom borovnica na prirodan način.

Borovnice na površini od 1,4 ha uzgajamo sa 2250 grmova od 2018. godine bez upotrebe ikakvih herbicida insekticida i sličnih kemijskih proizvoda.

Imamo troje djece i odluka je bila uzgajati plodove koje želimo da naša djeca kao i druga djeca mogu jesti bez bojazni za zdravlje direktno sa plantaže ako treba i neoprane.

Takav prvoklasni proizvod možemo ponuditi tržištu u periodu od 15.06. do 5.8. kada dozrijeva naših 5 sorti američke borovnice.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas radi Vaše narudžbe za kupnju svježe ubranih plodova na nasoj adresi ili e-mailom ili telefonom na 0914000407 ili preko našeg Facebook profila.

Informacije

Sajmovi: Redoviti izlagač na Zelenom Kastvu

OPG "PETRINJČICA" za prirodni uzgoj američke borovnice

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije