QR code PID
Sponzor:

OPG Debak Zlatko

Ratarstvo i svinjogojstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Mi smo mali OPG sa područja istočne Hrvatske. Živimo i radimo u malom mjestu Štitar koje se nalazi u Vukovarsko-srijemskoj Županiji.

Uz naše mjesto protječe rijeka Sava te nas ista inspirira da započnemo dodatnu djelatnost OPG-a, a to je „Seoski turizam“.

Trenutna djelatnost nam je isključivo poljoprivreda (ratarstvo, svinjogojstvo). Iz godine u godinu težimo ka tome da unaprijedimo i povećamo svoju proizvodnju.

Plan nam je u 2022. godini pokrenuti vlastitu preradu svinjskog mesa te prodaju istog krajnjem potrošaču.

Bio bi to proizvod 100% proizveden u našem dvorištu, jer imamo vlastitu proizvodnju začina za naše potrebe koje bi smo isto tako plasirali na tržište sa suhomesnatim proizvodima.

Na našem OPG-u rade samo članovi OPG-a (3 člana). Aktivno pratimo natječaje za EU Fondove te razrađujemo strategiju kako povući što više sredstava koje bi smo zasigurno pametno uložili.

Naše domaćinstvo živi isključivo od poljoprivrede više od stoljeća odnosno 5 generacija.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas putem tel: 091 940 6652.

e-Mail: zlatkodebak@gmail.com

Facebook: OPG Debak

Informacije

Članstvo u udrugama/zadrugama: Zadruga poljoprivrednika „BERAVA“

Poveznice

Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije