QR code PID
Sponzor:

OPG HRANJEC MAGDALENA

Ekološka proizvodnja batata, butternut tikvi, graha te hajdinske kaše

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG HRANJEC MAGDALENA bavi se ekološkom proizvodnjom batata, butternut tikvi, graha te hajdinske kaše. U proizvodnju je uključena cijela obitelj pošto ima dosta ručnog rada od početka izrada vlastitih presadnica batata, preko sadnje pa do stalnog ručnog okopavanja.

Kako bi imali zadovoljavajuće prinose potrebna je stalna njega oko naših sadnica. Pošto je u obitelji bila oduvijek tradicija bavljenja klasičnom poljoprvredom, htjeli smo to malo unaprijediti te smo u vrijeme krize švicarskih kreditea 2008. krenuli za nekom dodatnom zaradom. Odlučili smo se za profatibilniju biljku i krenuli od proizvodnje batata, ali na ekološki način uzgoja, pošto smo i sami zagovornici takve prehrane.

Posjedujemo eko certifikat od 2009 godine i uspješno udovoljavamo sve stroge zahtjeve i kriterije koje propisuje certifikatorska kuća. U našoj proizvodnji korisitmo i biodinamičke principe te radimo po sjetvenom kalendaru te smo u postupku dobivanja demeter oznake.

Radimo i preradu te tako imamo Tikvić-slatkić (namaz od butternut tikve) i Batatić- namaz od batata, sa
eko oznakom. Oba proizvoda su mikrobiološki testirana. U ponudi imamo i sirup od bazge i sirup od koprive. To su
okusi koji Vas vraćaju u djetinstvo jer su rađeni po recepturi kako su to radile naše bake, a naši kupci ih obožavaju
ljeti kao osvježenje, a zimi za jačanje imuniteta.

Kontaktirajte nas

Naše proizvode nudimo na kućnom pragu i dostavljamo na vašu kućnu adresu tako da nas možete kontktirati na email:nevenka.belak5@gmail.com ili mob. 098 992 6023.

Plavi ceker
Ekološki certifikat

Informacije

Surađujemo sa: markom SPAR Natur*pur, Domaće i fino, Najbolje iz međimurja – kratki opskrbni lanac, Međimurski štacun.

Sajmovi: Dani ljuka, eko sajmovi po Hrvatskoj

Članstvo u udrugama/zadrugama: Duga – biodinamička udruga, Hrvatski ekološki savez

HRANJEC MAGDALENA proizvodi batate i butternut tikve, koje obožavaju svi, zbog načina proizvodnje (eko uzgoj) uz nadogradnju biodinamičkih preparata što daje poseban okus proizvodima, a tu su prefini Tikvić i Batatić, kao nusproizvod naših batata i tikvi.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije