QR code PID

OPG JOSIPOVIĆ

Ekološki uzgoj aronije i divljeg šipka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Bavimo se ekološkim uzgojem aronije i divljeg šipka. Od istoga prerađujemo u raznovrsne prerađevine koje su prilagođene kupcima.

Uzgojem se bavi cijela obitelj iako nam to nije primarno. Sa uzgojem smo počeli još 2011. godine na njivi koju sam ja naslijedio od svojih roditelja, a sada se sin bavi time.

Uzgoj je isključivo ekološki iako dosta prerađevina ne može biti eko zbog velikih cijena eko sastojaka koji trebaju ići u prerađevine. Zaposlenika nemamo već sve radimo vlastitim sredstvima i snagama.

Kupcima želimo poručiti da je domaće uvijek domaće i bez eko sastojaka koji su izuzetno skupi na našim prostorima, a mi se držimo stare tradicije u proizvodnji kao naše bake nekada.

Posjetite nas

Imamo maloprodaju na kućnoj adresi gdje nas dosta posjećuju i kupuju od nas.

YouTube kanal

Možete pogledati videe našeg gospodarstva na našem YouTube kanalu.

https://www.youtube.com/channel/UCRm1k3NgJJYTkjSW_swvfPw/videos

Ekološki certifikat
Hrvatski eko proizvod

Informacije

Surađujemo s: Trgovački lanac Slavonija Bošković Vinkovci, Čiča Grgina kujna Slavonski Brod, diskont PIK Vinkovci, City Centar One Split te sa prerađivačima matičnog soka LUPO – Voćni sokovi d.o.o.

Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu