QR code PID

OPG Katica Patrčević

OPG Katica Patrčević bavi se ekološkim uzgojem lavande i aronije

O nama
Galerija
Certifikati
Info

o nama


OPG Katica Patrčević
, bavi se ekološkim uzgojem lavande i aronije u Bukovcu Zelinskom. Iz božanstvenih cvjetića lavande destilacijom se dobiva vrhunsko eterično ulje, a njegov učinak je poznat kod iscjeljivanja rana, ekcema, uboda i opekotina. Također lavandina vodica, produkt destilacije lavande, odlično osvježava i čisti kožu jer je prirodni antiseptik, bez konzervansa ili alkohola.
Lavandin čaj, cvjetići i listići agustifolie, umanjuju tegobe poput nesanice, grčeva, depresije i anksioznosti. Mirisne vrećice i srca, osim što uljepšavaju, deodoriraju prostor i čine ga ugodnijim za život.

Aroniju smo zasadili 2015.god., te već imamo matični sok, a uskoro ćemo predstaviti đem i čaj od ove vrlo ljekovite biljke. Njezina ljekovita svojstva su nadaleko poznata radi bogatstva vitaminima: C, A, E, B2, B6, B9, te vrlo rijetkim P vitaminom, a od minerala sadrži: kalcij, kalij, željezo, molibden, mangan, fosfor i jod. Zahvaljujući visokoj količini antioksidansa, uništava stanice raka pa je odličan dio terapije kod te opake bolesti. Ako ste zdravi, aronija će Vam pomoći da otklonite umor te detoksicirate organizam.

Hrvatski eko proizvod

Hrvatska

Bukovec Zelinski 42 I,
Bukovec Zelinski 10382
Vidi kartu

Kontakt

Vlasnik: Katica Patrčević
Kupujmo Hrvatsko
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu