QR code PID

OPG Krtić Vladimir

Voćarstvo, povrtlarstvo i ratarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vladimira Krtić-a naravna je posljedica ranijeg uzgoja prirodnih i zdravih namirnica za vlastite potrebe, u vlastitom domaćinstvu u Starim Mikanovcima, nedaleko od Đakova, Osijeka i Vinkovaca u oazi dovoljno udaljenoj od gradske buke i smoga, a za vrhunsku poljoprivrednu proizvodnju.

Od 2013. godine OPG Krtić, a kao malo gospodarstvo, na tek 3 hektara ukupne svoje površine, bavi se voćarstvom, povrtlarstvom i ratarstvom. Mala proizvodnja jamči vrhunski proizvod i odgovarajuću njegu prema svakoj uzgojenoj biljci. Dio poljoprivredne proizvodnje usmjeren je uzgoju kukuruza i žitarica, a za ishranu životinja i uzgoj mesa i mlijeka, kasniju proizvodnju mesnih i mliječnih prerađevina. Također, manji dio usmjeren je proizvodnji borovnica, dočim najveći dio naše poljoprivredne proizvodnje predstavljaju aronija i češnjak.

Iz aronije, ponajboljeg prirodnog antioksidansa, dobivamo matični prirodni sok, dakako i džemove iz borovinica i drugog voća, a uz češnjak u vijencima i praktičnim manjim pakiranjima, dodanu vrijednost ovog vrhunskog prirodnog antibiotika postižemo i kroz proizvodnju granula. OPG Krtić u perspektivi ima namjeru širiti lepezu proizvoda iz spomenutih kultura, no ono što nikada nećemo učiniti jest povećanje proizvodnje kojim bi ugrozili vrhunsku kvalitetu.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije