QR code PID
Sponzor:

OPG Kunović

Domaći proizvodi

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Proizvodnjom se bavimo moj suprug i ja.
Imamo proizvodnju i preradu.
Imamo i našu destilaciju, pa smo se dosta posvetili ljekovitom bilju. Imamo lavandu,nešto smilja, mente…Imamo eterična ulja lavande i smilja, hidrolate od lavande, smilja, borovih iglica, kadulje, lovora…zatim kreme od smilja, lavande, gaveza.
Naši proizvodi su prirodni, zdravi i bez konzervansa. Proizvodnjom se bavimo zadnjih par godina aktivno, a inače lavandu vec imamo vise od 15 godina.
Sada samo proširujemo proizvodnju. Inače smo stacionirani na tržnici Dubrava Zagreb, ali zbog ove situacije smo doma. Poručujem kupcima da nas mogu kontaktirati na brojeve telefona 098 1354214 ili 099415 9384.
Sezonskog voća i povrća, (mahune grah, zatim bobičasto voće kupine aronija…sada imamo čicoke.
Od prerade imamo sirup od bazge, maslačak, koprivu te sokove od cikle, mrkve, đumbira, jabuke, mrkve, naranče i aronije.
Imamo ljekovito bilje lavanda, smilje, menta, eterična ulja od istih i hidrolate, te razne čajeve. Uz navedeno imamo i kreme od gaveza, smilja i lavande.

 

Poveznice

Kupujmo hrvatsko
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije