QR code PID

OPG Loredana

Proizvodnja maslinovog ulja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Loredana Krbavčić osnovano je 2007. godine na krajnjem sjeveru Istre, u zagrljaju Učke i Ćićarije, u netaknutoj prirodi sela Cunj na Buzeštini. Već tridesetak godina tu se prostire maslinik obitelji Pavletić, a ljubav prema maslinama darovao nam je tata-nono Mario koji ga je posadio i prenio nam je znanje i odgovornost koju je preuzeo unuk Mikele zajedno sa nonom Eldom, tatom Edom i suprugom Nikolinom te kćerkicom Lanom.

Specifičnost buzetskog podneblja na kojem se stapaju i susreću blaga mediteranska i oštra planinska klima našem ulju daje prepoznatljiv svjež, aromatičan i pikantan okus. Ulje “Pavletić Cunj” dobiveno je od sorti leccino, istarske bjelice, frantoia i pendolina. Prerađujemo ga unutar par sati nakon berbe čime u našem ekstradjevičanskom maslinovom ulju sačuvamo sve vrijedne i zdrave sastojke. Podneblje u kojem naše masline rastu i zriju, specifičnost klimatskih uvjeta, kraj tartufa i velikog broja ljekovitog bilja – našem ulju daju prepoznatljiv i poseban okus. Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskoga ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja. Kušajte… i u svojoj mediteranskoj prehrani otkrijte novi okus – okus buzetskih maslina.

Želja za usavršavanjem, novim proizvodima,osluškujući tržište napravili smo začinsko ulje “Božansko ulje” koje koristimo za razne salate, pečenja, gotova i jela po vašem okusu.

U ekstra djevičansko maslinovo ulje “Pavletić Cunj” macerirana je kadulja,mažuran, ružmarin, origano, bosiljak i domaći češnjak koji daju ovom ulju božanski ukus za nepce i tijelo. U začinsku sol “IstraNin” Srce Istre i duša Dalmacije, buzetski začini i ninska sol okus izvornog Mediterana. U sol solane Nin dodali smo začine iz netaknute prirode sjeverne Istre iz Cunja i okolice koji svakom jelu.

Ulje Pavletić-Cunj

Ulje Pavletić-Cunj dobiveno je od sorti leccino,istarske bjelice, frantoia i pendolina. Prerađujemo ga unutar par sati nakon berbe čime u našem ekstradjevičanskom maslinovom ulju sačuvamo sve vrijedne i zdrave sastojke. Podneblje u kojem naše masline rastu i zriju, specifičnost klimatskih uvjeta, kraj tartufa i velikog broja ljekovitog bilja – našem ulju daju prepoznatljiv i poseban okus.

Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskoga ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja.

Kušajte…
i u svojoj mediteranskoj prehrani otkrijte novi okus – okus buzetskih
maslina.

Posjetite nas

Posjetite nas u Buzetu 1.maja 7 u cvjećarni poklon trgovini Loredana

od ponedjeljaka do petaka od 8-17, subotom 8-13,

preporuka  kontaktirajte  nas  barem sat vremena prije na  098214188 i dočekati ćemo vas ako vrijeme dopusti  u masliniku da doživite čari netaknute prirode,mira tišne i na natkrivenoj terasi s pogledom na masline kušate naše zlatno ulje……altrenativa u zimskim  mjesecima degustacijska sala uz ognjište.

Informacije

Na krajnjem sjeveru Istre, u zagrljaju Učke i Ćićarije, u netaknutoj prirodi sela Cunj na Buzeštini prostire se već tridesetak godina maslinik obitelji Pavletić.

Specifičnost buzetskog podneblja na kojem se stapaju i susreću blaga mediteranska i oštra planinska klima našem ulju daje prepoznatljiv svjež, aromatičan i pikantan okus.

Kvaliteta našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja prepoznata je i potvrđena mnogim priznanjima:

 • zlatne medalje naše je ulje dobilo na natjecanjima
  u Splitu – Maslina 2011.,2012., i 2013. godine
 • diplome za zlatno ekstradjevičansko maslinovo ulje
  u Zadru – Dani masline 2017. i 2018.
 • diplomu u Taru (2012. i 2018. godine)
 • srebrnu medalju u Medulinu 2017.
 • na 2. Festivalu maslina u Zagrebu 2017. naše je ulje nagrađeno zlatnom medaljom i proglašeno vice šampionim u kategotiji mješanih sorti.

Posebno smo ponosni što je naše ulje uvršteno u jedini svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI 2018.

X. Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji Vodice 2020. Zlatna medalja/Top 10/
25. Tekuće zeleno zlato Istre Tar 2020. Zlatna medalja

Festival maslina Zagreb 2020 Zlatna medalja-Najbolje ulje miješanih sorti
ŠAMPION natjecanja
2020 dobili oznaku PLAVI CEKER

Članstvo u udrugama:

UDRUGA MASLINARKE ISTRE

 

Hrvatska

Ul. I.Maja 7,
Buzet 52000
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 1,20

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
"Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskoga ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja."

Kontaktiraj proizvođača

 • Hidden
 • Unos e-mail adrese je obavezan
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije