QR code PID
Sponzor:

OPG Milaković

Uzgoj buče i proizvodnja bučinog ulja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Milaković je malo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje čini četveročlana obitelj. Godine 2013. smo počeli s uzgojem buča – golice i proizvodnjom bučinog ulja.

Svake godine povećavamo proizvodnju i usavršavamo mehanizaciju u pogledu branja, pranja i sušenja buče, dok uljare za sad nemamo. Posvetili smo se toj proizvodnji iz razloga što volimo bučino ulje, pa kako za sebe proizvodimo tako i za naše vjerne kupce, kojih, na našu sreću, ima svake godine sve više.

Želja nam je u skoroj budućnosti posjedovati malu uljaru, no kako nemamo zasad tu mogućnost, trenutno prerađujemo u Uljari Županić u Vidovcu.

Naglašavamo da nam je prije svega bitna kvaliteta i voljeli bismo sami proizvoditi vrhunsko ulje na svoj način, a koje bi zadovoljili i najprofinjenija nepca, jer nije bitan samo profit, u životu je najbitnija kvaliteta življenja, pa stoga i priroda i svježa hrana, time se vodimo i sretni smo i zadovoljni.

Posjetite nas

Posjetite nas na kućnom pragu u Maloj Gorici 93, Petrinja, Hrvatska.

Informacije

Surađujemo s Zelenom kućom – trgovina zdrave hrane u Petrinji.

Prodaja na kućnom pragu i to nam je dovoljno.

Zdravo, visoke kvalitete i domaće je najbolje.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije