QR code PID
Sponzor:

OPG MIROSLAV LECI

Uzgoj i prerada voća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG MIROSLAV LECI 2012. godine kupili su zemljište i posadili aroniju. Od početka se pridržavamo svih ekoloških pravila u uzgoju aronije.

Već nakon 3 godine smo se registrirali i za preradu naših proizvoda. Želja nam je proizvesti odlične proizvode koji će biti prepoznatljivi u prodavaonicama koje se bave prodajom kvalitetnih i provjerenih proizvoda. Smatramo da smo na dobrom putu.

Većinu radova obavljamo unutar obitelji, kako bi bili sigurni da će proizvod na kraju biti baš onakav kakav treba: siguran za uporabu, zdrav, ukusan, a gotov proizvod ugodan oku i takav da ga možete pokloniti najboljem prijatelju.

Kupcima želimo poručiti : Za Vas radimo „od srca, u Zdravlje!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na : 091 1502732, ekoaronija.leci@gmail.com

Ekološki certifikat

Informacije

Surađujemo sa slijedećim trgovinama:

  • Blato 1902.d.d. ( Korčula, Zagreb, Rijeka )
  • Pun Ceker, zajednica proizvođača SMŽ ( Sisak, Kutina , Novska ),
  • Agro klaster, Zagreb,
  • Zelena Kuća, Petrinja
Dopuštamo aroniji kao supervoću da sazrije i u sebe upije svu snagu sunca, beremo je ručno i prerađujemo unutar 72 sata, kako bi SVE blagodati sačuvali za Vas. Uvjerite se!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije