QR code PID
Sponzor:

OPG Polovina

Uzgoj raznih vrsta gljiva preko 20 godina

O nama
Galerija
Certifikati
Info

OPG Polovina

Obiteljsko poljoprovredno gospodarstvo Polovina sa tradicijom uzgoja raznih vrsta gljiva preko 20 godina. Nalazimo se u Sisačko moslavačkoj županiji nadomak grada Kutine.

U našoj ponudi imamo svježe gljive šampinjone, bukovače i shiitake. Naša proizvodnja gljiva je bazirana na zdravom uzgoju bez ikakvih dodatnih kemijskih sredstava.

Bukovače 300g

Pleurotus ostreatus, prvi put se uzgaja u Njemačkoj kao mjera za preživljavanje tijekom Prvog svjetskog rata. Najčešće se koriste za razne umake juhe, rižota, salate, variva te kao prilog uz pečenja.

Bukovače klobuk za pohanje 250g

Pleurotus ostreatus, prvi put se uzgaja u Njemačkoj kao mjera za preživljavanje tijekom Prvog svjetskog rata. Najpogodnije za pohanje, grill te ispod peke.

Šampinjoni 400g

Agaricus bisporus, iz porodice pečurki zvan plemenita pečurka jedna je od najčešće korištenih gljiva u kuhinji na svijetu. Svima poznata gljiva pogodna za pripremu raznih vrsta jela.

Mix Gljiva (bukovače i šampinjoni) 400g

Idealna kombinacija gljiva za pripremu juha, umaka, salata te kao prilog za razna pečenja.

Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije