QR code PID
Sponzor:

OPG Rahela Grgić

Pčelarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Rahela Grgić se zbog velike ljubavi prema pčelama i njihovom fascinantnom i vrlo zanimljivom životu, počeo baviti ovim zanimanjem. Nakon mnogo učenja, rada i truda uspjeli smo postići znatnu proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda, te za Vas proizvesti vrhunski proizvod.

Naša obitelj, uz trud i brigu za pčelinje zajednice na našem pčelinjaku, je aktivna i u znanstvenom i stručnom usavršavanju kako bi naši proizvodi bili što bolji i kvalitetniji.

Prepoznali smo kvalitetu i vrijednost pčelinjih proizvoda te se trudimo pretvoriti ih u proizvod po potrebi i zahtjevima naših kupaca.

U tome nam pomaže raznolika flora Hrvatske te proizvodimo ove vrste meda: bagrem, kesten, lipa, uljana repica, suncokret, amorfa i cvjetni. Također, proizvodimo propolis, cvjetni prah, matičnu mliječ i mnoštvo raznih pripravaka od meda.

Zbog ljubavi prema pčelama kupili smo imanje u Parku prirode Lonjsko polje te tamo preselili većinu svojih pčela tako da Vam od sada možemo ponuditi med iz srca prirode.

Uz nutritivna svojstva pčelinjih proizvoda, značajno je i njihovo blagotvorno djelovanje na kožu čovjeka i pokazali su se kao izvrsni preparati za njegu i liječenje brojnih kožnih stanja.

Zbog toga smo uz pčelinje proizvode uveli i liniju prirodne kozmetike na bazi meda i ostalih proizvoda u pčelarstvu. Sva kozmetika je ručno rađena, bez dodanih konzervansa i mirisa.

Svi sastojci su sa našeg pčelinjaka i prirodnih dodataka bez umjetnih boja te s prirodnim eteričnim uljima.

Kako do naših proizvoda?

Sve naše proizvode možete kupiti na adresi Kratečko 138, 44203 Gušće, na našem kućnom pragu i također šaljemo i poštom diljem Hrvatske i u inozemstvu te vršimo dostavu za veće količine na području grada Siska i Zagreba.

Proizvodi hrvatskog seljaka
Med hrvatskih pčelinjaka

Informacije

  • Certifikat „Med hrvatskih pčelinjaka“
  • Certifikat „Proizvod hrvatskog seljaka“
  • Certifikat „Apiterapija – savjetovalište o pravilnoj upotrebi pčelinjih proizvoda (osposobljeni od strane Hrvatskog Apiterapijskog društva)

Surađujemo s nekoliko trgovina zdravom hranom u Zagrebu, Omišu i Splitu.

Izložbe: Redovno izlažemo na izložbama diljem Hrvatske

Sajmovi: Posjećujemo sajmove u Zagrebu, Vinkovcima

Osvojene nagrade: Mnoštvo zlatnih medalja na međunarodnim natjecanjima u kvaliteti meda i pčelinjih proizvoda

Članstvo u udrugama/zadrugama: Član Hrvatskog pčelarskog saveza, Član Pčelarske udruge Sisak

Pčele obitelji Grgić vrijedno za vas skupljaju med na prirodnim područjima bez intenzivne poljoprivrede, daleko od prometnica i bilo kakvog izvora zagađenja. Bez prerade, čisti, sirovi med, ravno iz košnice u teglicu spremnu za vas!
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije