QR code PID
Sponzor:

OPG SEVERIN JURIĆ

Uzgoj i prerada lješnjaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG SEVERIN JURIĆ postoji od 2006. godine, kada je posađen prvi nasad plantaže lješnjaka. Nasad se nalazi nekoliko kilometara izvan Petrinje, a prostire se na nešto manje od 4 hektara.

Plantaža je u samom srcu prirode, gdje nema prometnica ni zagađenja ispušnih plinova. Na plantaži se nalazi 1500 sadnica koje se redovito orezivaju, prehranjuju i održavaju. U posljednjih nekoliko godina proširili smo asortiman proizvoda na ulje i brašno od lješnjaka.

Od prvih trenutaka pripreme za sadnju sadnica do danas glavni i osnovni cilj OPG-a je da se što više zaštiti ekološka proizvodnja te svoje proizvode ne tretiramo nikakvim kemijskim sredstvima ni preparatima.

Lijeske se ne špricaju!

U OPG-u uz mene kao vlasnika OPG-a mi pomažu, kada je u sezoni potrebno, i članovi obitelji. Naš cilj i misija je kvaliteta, a ne kvantiteta te još uvijek pokazati da se može proizvoditi zdravo i prirodno.

Prvo i osnovno, a svakako i najbitnije je da je stranka zadovoljna i da je proizvod zdrav i kvalitetan, a ne zarada!

Hrvatska

LIJEVI ODVOJAK 33 A,
BREST POKUPSKI 44250
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 3,80
OPG SEVERIN JURIĆ, BOLJI I ZDRAVIJI LJEŠNJAK NISTE I NE MOŽETE PROBATI!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu