QR code PID
Sponzor:

OPG Sinković Danijel

Proizvodnja bučinog ulja vrhunske kvalitete i drugih bučnih proizvoda te uzgoj žitarica od kojih radimo brašna

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Sinković Danijel poljoprivrednom proizvodnjom bavi se od 2007 godine,proizvodnju smo počeli ponajprije za vlastite potrebe i tako iz godine u godinu povećavali proizvodnju i kulture sobzirom da je bilo velikog interesa za naše kvalitetne domaće proizvode.

Proizvodnju i danas obavljamo isključivo obiteljskom radnom snagom i zato jamčimo maksimalnu kvalitetu svojih proizvoda. Danas kao primarnu djelatnost imamo proizvodnju bučinog ulja vrhunske kvalitete i proizvode vezane uz buče (bučino brašno, namaze, koštice ljute, slane, sa češnjakom, čokoladirane sa tamnom i bijelom čokoladom).

Kao primjer dobre prakse na sve veće količine obradive zemlje morali smo uvrstiti i plodored, tako su nam se odlične pokazale žitarice iz kojih radimo brašna (kukuruzno brašno,kukuruzna krupica-palenta,heljdino brašno,pirovo brašno i bučino brašno).

Sa nešto manje zastupljenom kulturom radimo i dio mješovitog povrća u zatvorenom i otvorenom prostoru, a najzastupljeniji je grah trešnjevac. U proizvodnji nam je uvijek bio cilj kulturi stvoriti dodanu vrijednost i time ostvariti veći profit te danas imamo nekoliko desetaka proizvoda koji se na tržište plasiraju tijekom čitave godine, a neki kao sezonski proizvodi.

Svake godine se usavršavamo dodatnim tečajevima, seminarima i skupovima kako bi nam proizvodi bili uvijek na vrhuncu, što dokazujemo i redovitim posjetom međunarodnoj izložbe ulja na kojoj ostvarujemo odlične rezultate za kvalitetu ulja te ocjenjivanju zimnice u nadležnosti Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske gdje se uvijek pozicioniramo među proizvođače vrhunskih zimnica. Zato pozdravljamo interes dosadašnjih i budućih naših korisnika koji prepoznaju naše proizvode i svakako njima obogaćuju svoj stol te drugima uveličavaju srca.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na e-mail: danijel.sinkovic@gmail.com, ili posjetite na adresi Zagorska 17c u Bedekovčini uz prethodnu najavu na broj +385 91 153 1043.

Informacije

Prošlogodišnja zlatna medalja, odnosno prvo mjesto na međunarodnoj izložbi bučinog ulja u kategorii ulja dobivenih hladnim postupkom.

Surađujemo sa malim trgovinama zdrave hrane u Zagrebu te s jednom trgovačkom firmom iz Slovačke, a redovito posjećujemo sajmove i manifestacije diljem Hrvatske.

Izložbe: „Međunarodna izložba bučinog ulja ALPE-ADRIA“, „Izložba bučinog ulja Sjeverozapadne Hrvatske“

Sajmovi: Sajam i ocjenjivanje zimnice Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske

Osvojene nagrade: Zlatna medalja za bučino ulje, srebrna medalja za zimnicu

Članstvo u udrugama/zadrugama: Udruga proizvođača povrća

“Osjetite svoje dobre emocije, uz bocu vrhunskog bučinog ulja iz srca Zagorja!“
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije