QR code PID

OPG Sinković Libero – SanMauro

Proizvodnja sirupa

O nama
Galerija
Certifikati
Info

Ponuda

  • SIRUP OD CVIJETA BAGREMA 0,5 L – 50,00 kn (Prirodni sirup dobiven maceracijom cvijetova Bagrema sa šećerom i limunom. Može se poslužiti kao bezalkoholni osvježavajući napitak mješanjem sa vodom u omjeru 1:6 ili kao dodatak za spravljanje mnogih alkoholnih i bezalkoholnih koktela. Temperatura serviranja: rashlađeno ili sobna temperatura. Klasifikacija po sadržaju šećera: SIRUP)
  • SIRUP OD CVIJETA BAZGE 1 L – 70,00 kn (Prirodni sirup dobiven maceracijom cvijetova bazge sa šećerom i limunom. Može se poslužiti kao bezalkoholni osvježavajuci napitak mješanjem sa vodom u omjeru 1:6 ili kao dodatak za spravljanje mnogih alkoholnih i bezalkoholnih koktela. Temperatura serviranja: rashladeno ili sobna temperatura. Klasifikacija po sadržaju šecera: SIRUP)
  • SIRUP OD LISTA MATIČNJAKA 0,5 L – 50,00 kn (Prirodni sirup dobiven maceracijom listova matičnjaka sa šećerom i limunom. Može se poslužiti kao bezalkoholni osvježavajući napitak mješanjem sa vodom u omjeru 1:6 ili kao dodatak za spravljanje mnogih alkoholnih i bezalkoholnih koktela. Temperatura serviranja: rashlađeno ili sobna temperatura. Klasifikacija po sadržaju šećera: SIRUP)

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije