QR code PID

OPG Pčelarstvo Slavić

Pčelarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

Ponuda

  • Bagremov med – 900 g/50,00 kn (Vrlo je dobar za smirenje, preporučuje se kod nagomilanog stresa, nesanice, vrtoglavice i klimakteričnih tegoba. Preporučuje se uzimanje prije spavanja kao dodatak biljnim čajevima. Posebno je učinkovit s čajem od kamilice, gospine trave ili matičnjaka, koji pojačavaju njegovu učinkovitost.)
  • Cvjetni med – 900 g/45,00 kn (Cvjetni med je med od nektara raznog livadnog cvijeća, preporučuje se u dnevnoj prehrani djece u razvoju i kod starijih osoba.)
  • Lipov med – 900g/45,00 kn (Lipov med je bistar, ugodnog i blagog okusa te jakog mirisa.Vrlo dobar je kod stanja fizičke iscrpljenosti jer djeluje umirujuće i vraća energiju.)
  • Med u saću na okviru – 200,00 kn (Med u saću na okviru, koristi se u ugostiteljstvu i poslužuje se na švedskom stolu, gdje gost sam sebi uzima komadić saća i konzumira. Uz okvir se može otkupiti stalak za okvir sa saćem.)

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu