QR code PID

OPG Sremić Valentino

Uzgoj aronije i prerada voća te proizvodnja češnjaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Sremić bavi se plantažnim uzgojom aronije i preradom voća te se ujedno bavimo proizvodnjom češnjaka.

 

Ponuda

  • ARONIJA – PLOD – 15,00 kn (Primaju se narudžbe za ovogodišnje bobice aronije, berba je planirana sredinom kolovoza. Aronija se uzgaja u  eko uzgoju.)

  • Češnjak 35,00 kn (Primaju se predbilježbe za ovogodišnji češnjak, veće količine. Češnjak će biti spreman za isporuku oko 1.7. Kod veće količine je moguća korekcija cijene. Za sve ostale informacije nazavti na broj +385 95 858 3834)

 

Uz proizvode sa kojima ste se mogli susresti na našem malenom gospodarstvu svrstao se i češnjak. Češnjak je prije nekoliko godina bila ideja najmlađih članova, a kako je kod nas vječiti moto „Kad se male ruke slože, sve se može“ odlučili smo se zaprljati ruke. Rad na zemlji nam nije stran, pa smo uz pomoć obitelji i prijatelja koji su nam velika podrška na jesen ponovo zasadili češnjak. Kao što većina zna češnjak je vrlo cijenjen proizvod zbog svojih vrhunskih kulinarskih i medicinskih svojstava. Češnjak je predmet velikog broja istraživanja koja su otkrila mnogo prednosti prilikom konzumacije. Istraživanja su pokazala da redovita konzumacija češnjaka povoljno utječe na borbu protiv velikog broja virusnih i bakterijskih bolesti, bolesti dišnih puteva, probavnih tegoba, pomaže pri regulaciji tlaka, kolestreola, šećera u krvi itd… Kod nas tijekom cijele godine se vodila briga o češnjaku. Obavljali smo redovite agrotehničke mjere i zalijevali ga ljubavlju i iščekivanjem. Nakon dugog perioda iščekivanja došlo je vrijeme za berbu, malene ruke su se opet skupile i uspjeli smo svi zajedno pobrati plod našeg truda i rada sa kojim smo jako zadovoljni. Ukoliko Vam je dosta kupovanja češnjaka po trgovačkim lancima za koji ne znate od kuda je i čije su ga ruke brale a on bi se “trebao“ naći na vašem tanjuru – obratite nam se sa punim povjerenjem. Vidjet ćete mlade ljude, ne baš tako glatke ruke i veliku želju za radom. Domaći češnjak kao dodatak prehrani, podrška organizmu ili kao sjeme možete pronaći na našem kućnom ili na mjestu dogovora. Tu smo za vas, a vi nam se obratite sa punim povjerenjem! Uzmite svoju vrećicu zdravlja. Vidimo se!

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije