QR code PID

OPG Štenta

Proizvodnja meda, proizvoda od aronije, sokova, džemova, sirupa, brašna i prirodne kozmetike

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Naš OPG nalazi se u mjestu Ferenci kraj grada Ozlja, u rubnim dijelovima Parka prirode Žumberak. Proizvodimo voće (jagode, maline, aroniju, jabuke, kruške, breskve, višnje) te proizvode od istih (sokovi, sirupi, džemovi), med i proizvode od meda, brašna i prirodnu kozmetiku.

Preradu vršimo u registriranom objektu za preradu koji se nalazi na našem OPG-u. Također, u objektu za preradu nalazi se registrirana punionica meda te kameni mlin u kojem meljemo brašno.

Odlučili smo proširiti svoje poslovanje i na dopunsku djelatnost na OPG- u, na djelatnost turizma, pružanje usluge smještaja u drvenoj kući i dva apartmana unutar kamene kuće, uz doručak pripremljen od proizvoda sa našeg OPG-a.

Na OPG- u držimo i dvije ljame, koje je uz prethodnu najavu moguće pogledati.

Kako do naših proizvoda?

Naše proizvode moguće je naručiti u našoj web trgovini www.opg-stenta.eu, a proizvode šaljemo na adresu kupaca putem Hrvatske pošte. Također, organiziramo i besplatne osobne dostave na adresu kupaca za Zagreb, Karlovac, Rijeku i Split prema rasporedu dostave za svaki od gradova.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 100kn. Sve naše proizvode moguće je kupiti i na našem OPG-u uz prethodnu najavu dolaska.

Naše ćete proizvode pronaći i u trgovinama zdrave hrane diljem Hrvatske, u webshopovima, ali i u ugostiteljskim objektima.

Med hrvatskih pčelinjaka
Plavi ceker
Živjeti zdravo

Informacije

Posjedujemo certifikat „ Živjeti zdravo“ kojeg dodijeljuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo za sokove (za sok od jabuke, sok od jabuke i višnje, sok od jabuke i aronije, sok od aronije, sok od višnje), za džemove (džem od jagode, džem od maline, dźem od aronije, džem od višnje, džem od jabuke i cimeta, džem od jabuke i maline) te svježe jagode i maline.

Posjedujemo i certifikat „Plavi ceker” kojeg dodijeljuje grad Zagreb za sok od jabuke, sok od aronije i džem od maline.

Za med imamo oznaku Med hrvatskih pčelinjaka.

Dobitnici smo zlata za sok od jabuke i srebra za sok od jabuke i višnje 2021. na ocjenjivanju proizvoda biljnog porijekla u organizaciji Ministarstva poljoprivrede.

2018.god.dobili smo zlato za med kesten i srebro za med bagrem na ocjenjivanju meda u Virovitica, a 2020.god dobili smo srebro za med kesten i cvjetni med na ocjenjivanju meda u Osijeku. Na ocjenjivanju pakovine proizvoda od meda 2020. u Osijeku osvojili smo 3.mjesto.

Naši proizvodi dostupni su u trgovinama zdrave prehrane diljem Hrvatske (Karlovac- Rhapsody, Sa grunta do stola; Zagreb- Zelenabaka, Zdravoteka, Crotaste, Bioaza, Dobri Plac; Zaprešić- Vaša zdrava navika; Opatija- Inkašeta; Baška- Tr ni kopat; Omišalj- Bioritam), ali i izvan Hrvatske.

Surađujemo sa trgovinom iz Švedske koja u svojoj ponudi ima proizvode iz Hrvatske. Također, naši proizvodi u ponudi su web trgovina (Bazzar, Žuti klik, Emerkato te Dan San Fit Page iz Slovenije).

Surađujemo i sa ugostiteljskim objektima (Ozalj- OPG Čulig, Restoran Žganjer; Karlovac- Restoran Bosiljevo, Črni Kos; Jestrebarsko- Vinarija Korak; Lukovdol- OPG Krizmanić).

Sudjelujemo u projektu Školska shema, pa su tako naši sokovi od jabuke u ponudi učenicima OŠ Slava Raškaj u Ozlju, a bili smo dio projekta Srednje škole Braće Radić u Kaštel Štafiliću, također sa našim sokom od jabuke.

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Proizvođač

INTELMAR

Saznaj više
OPG Štenta- zdrava hrana uz PP Žumberak.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije