QR code PID
Sponzor:

OPG Tamara Sekereš

Proizvodnja pčelinjih proizvoda

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Tamara Sekereš proizvodi pčelinje proizvode; med, propolis i medne mješavine. Naš otac je cijeli život posjedovao desetak košnica kojima se bavio iz ljubavi prema prirodi i pčelama te je tu ljubav prenio na nas.

Prije 7 godina smo odlučili proširiti njegovu proizvodnju meda i postali smo mali OPG koji se bavi pčelarstvom. Naše košnice su smještene u malenom selu Osekovu u Moslavini, koje se nalazi na samom ulazu u Lonjsko Polje.

U proizvodnji ne koristimo nikakve umjetne dodatke, med je potpuno prirodan bez ikakvih dodataka i aditiva.

Cilj nam je proizvesti više vrsta što kvalitetnijeg meda, s naglaskom na kvaliteti, a ne kvantiteti. Želimo da naši kupci uživaju u ukusnom i nadasve zdravom prehrambenom i ljekovitom proizvodu.

Naručite naše proizvode

Pronađite nas na facebooku na stranici OPG Pčelarstvo Sekereš te naručite naše proizvode.

Informacije

Članstvo u udrugama/zadrugama: Udruga pčelara „Lipa“

Med se može kristalizirati ili promijeniti boju, ali ne i pokvariti!

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije