Vlasnik: Tomislav Vidas

OPG Vidas

Obitelj Vidas proizvodi PAŠKI SIR po tradicionalnoj recepturi još od davne 1887. godine.

QR code
lokacija sjedišta Tina Ujevića 1,
Novalja 53291
Ličko-senjska županijaVidi kartu

123 Ha

Obradive površine

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Obitelj Vidas proizvodi PAŠKI SIR po tradicionalnoj recepturi još od davne 1887. godine. Mlijeko koje prerađujemo dobivamo od naših stada koja pasu na kamenitim vrletima otoka Paga.

U posjedu imamo preko 20ha, te još preko 100ha pašnjaka u najmu koji obiluju raznim vrstama biljaka. To endemsko raslinje u kombinaciji s poznatom paškom burom koja donosi sol iz Velebitskog kanala daje PAŠKOM SIRU neodoljiv miris i jedinstven okus. Naš sir ne sadrži aditive ni konzervanse osim dodatka soli. Cjelokupna proizvodnja je rezultat zajedničkog rada oca i sina, odnosno Opg Krunoslav Vidas i Opg Tomislav Vidas u kojoj sudjeluju svi članovi obitelji. Tokom godina dobili smo brojna priznanja i nagrade u Hrvatskoj i šire. Naša janjetina ima oznaku izvornosti već tri godine, a od ove godine je i naš sir zaštićen oznakom izvornosti čime se može pohvaliti još samo sedam proizvođača sira s otoka Paga.

OPG Vidas dostavlja na području cijele Republike Hrvatske putem GLS-a

Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

Informacije

 

Poveznice

Trgovački lanac

Spar

Pogledaj stranicu
Trgovački lanac

Lidl

Pogledaj stranicu
"Paški sir najbolje kvalitete."
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu