QR code PID

PALAVRA d.o.o.

Uzgoj lješnjaka

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

U malom idiličnom Selu Ugarci nastalo je gospodarstvo “Drvo života”, oaza stvaranja, harmoničnog razvoja, životne radosti i vječnog života. Proizvodimo po načelima biodinamičke i regenerativne poljoprivrede.

Na 70 Hektara smo zaokružili proizvodnju. Na našim oranicama i livadama pripremamo hranu za naše divno blago – Limouzin goveda, a beremo i ljekovito bilje za pripremu preparata i čajeva.

Naša rasplodna čistokrvna Limouzin goveda su doprinos našem stvaranju. Naša goveda proizvode stajnjak, kojega kompostiramo te stavljamo okolo naše lijeske. Na 10 Hektara uzgajamo lijesku, a njezini proizvodi su vjesnici sreće, ljubavi, harmonije i života.

Lijeske okrepljene kompostom, vitalizirane, harmonizirane preparatima i čajevima u jedinstvu s Majkom prirodom i zemljom daruju nam predivne, ukusne i životnom radošću ispunjene lješnjake. Cilj nam je u ljubavi i harmoniji s prirodom, životinjama i majkom zemljom sačuvati dragocjene prirodne resurse, potaknuti održivu – regenerativnu proizvodnju te podijeliti s naše proizvode s čovjekom te ga pozvati da bude dio ovoga stvaranja harmonije, vitalnosti, životne radosti i vječnog života.

Hrvatska

Ugarci 14,
Požega 34000
Vidi kartu
NUMBER OF Ha: 70

Poveznice

Proizvođač

VeeMee

Saznaj više
Kupujmo hrvatsko
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije