Vlasnik: Mićo i Marjan Martić

VEGA MIL

Proizvodnja, nabava, pakiranje i distribucija voća i povrća

QR code
lokacija sjedišta Velika Kosnica 26/K,
Velika Gorica 10410
Zagreb i okolicaVidi kartu
kontakt
T +385 1 623 2105
M +385 99 704 0456 - Marjan
E vegamil@vegamil.hr

5 Ha

Obradive površine

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Dragi klijenti i posjetitelji, drago nam je da Vam možemo predstaviti našu tvrtku Vega Mil d.o.o. domaće proizvodnje, a koja se bavi nabavom, pakiranjem i distribucijom voća i povrća diljem lijepe naše.

Tvrtka je osnovana 2009. godine na čelu s gospodinom Mićom Martićem i kao takva bazirana na otkupnom centru Velika Kosnica omogućava direktan i brz pristup kvalitetnim i svježim proizvodima hrvatskih polja, vrtova, voćnjaka i plastenika. U želji da se proširi asortiman, Vega Mil d.o.o. otvara otkupni centar i u Polači.

Ponosimo se konstantnim unapređenjem znanja i sposobnošću našeg stručnog kadra, kao i svakodnevnim ulaganjima u najnovija tehnička rješenja u svrhu osiguranja optimalne kvalitete krajnjim korisnicima.

Naši nas partneri prepoznaju kao ključnog dobavljača s fokusom na konstantu suradnje i povjerenje kroz dugogodišnju tradiciju.

Ističemo da je u našem asortimanu uvijek dostupna sva roba, a koja je unutar sezone, s naglaskom na Đumbir, čiji smo ponosni uvoznik za hrvatsko tržište.

Uzgoj i pakiranja

Na 2,5 hektara obradive površine uzgajamo maline, koje u pliticama možete kupiti u trgovačkim lancima.

Pakiramo batat, đumbir, peršin korijen, peršin list, zelenje za juhu, mrkvu i papriku feferon.

Kontaktirajte nas

Surađujemo s mnogim klijentima! Naši klijenti su zadovoljni. Zašto nam se i Vi ne bi priključili?

GLOBAL G.A.P.

Informacije

Izdvojeni klijenti:
   

 

Poveznice

Naši nas partneri prepoznaju kao ključnog dobavljača i proizvođača
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu