QR code PID

VERMION FRESH S.A.

Grčki izvoznik voća

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Grupu tvrtki Petras 2003. osnovao je Theodoros Petras.

Djelatnosti Petras Grupe u potpunosti obuhvaćaju kupnju, skladištenje-hlađenje i sortiranje svježeg voća i povrća, njegovu prodaju na domaćem i inozemnim tržištima, kao i podršku prijevozničke službe s potpuno opremljenom flotom kamiona.

Naša se izvozna djelatnost širi na cijelu Srednju Europu, Srednju Aziju, Sjevernu Ameriku i Skandinaviju. Petras Fruit jedan je od najvećih grčkih izvoznika voća, koji izvozi u 52 zemlje svijeta.

Naši timovi uzgajivača uzgajaju više od 18 milijuna kg svježeg voća slijedeći standarde sigurnosti hrane i higijene. Njihova ljubav i briga za proizvod imaju jedinstveni cilj – proizvodnju sigurnog, ukusnog i visokokvalitetnog proizvoda koji štiti i stvara održivo okruženje.

Napokon, naša tvrtka posjeduje potpuno opremljenu flotu kamiona od 17 međunarodnih kamiona što nam pomaže da našim klijentima u Srednjoj Europi dostavimo jeftin, ali visokokvalitetan proizvod.

Informacije

Naša tvrtka ima flotu od 17 hladnjača za prijevoz robe po cijeloj Srednjoj Europi (Grčka, Njemačka, Austrija, Mađarska, Češka, Rumunjska, Poljska), benzinsku crpku i logistički centar s rashladnim komorama.

Najbolji grčki proizvodi

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije