QR code PID
Sponzor:

Vinarija Trdenić d.o.o.

Vinarija

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OD 1937. GODINE

Uživajte u degustaciji vina i jela uz predivan pogled na Lonjsko polje

Vinarija Trdenić je nastala prije dvadesetak godina kao nastavak tradicije stare više od jednog stoljeća u vinogradarstvu i vinarstvu.

I danas kao i nekad, svi članovi obitelji od najstarijeg do najmlađeg člana uključeni su u procese rada, stvarajući poticajnu i ugodnu radnu sredinu u kojoj se njeguje vinarski i vinogradarski duh.

Jedna od vinarija moslavačkog vinogorja koja njeguje dugu tradiciju uzgoja vinove loze na tim prostorima, posebno pridajući pažnju autohtonoj sorti Šklet.

Pored Škrleta uzgajaju se i druge visoko kvalitetne sorte kao što su Graševina, Pinot bijeli, Pinot sivi, Cabernet sauvignon, Traminac. Konstantno ulaganje u nove tehnologije proizvodnje, sticanje novih znanja, te spajajući ih sa specifičnostima i tradicijom ovog vinogorja garancija je uspjeha ove obiteljske vinarije.

Vinarija danas broji 16 hektara vinograda, sa preko 85 000 čokota vinove loze i posjeduje podrum kapaciteta 100 000 litara.

Informacije

Članstvo u udrugama/zadrugama: Proizvođačka organizacija “Škrlet”

Between tradition & trend

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije