QR code PID
Sponzor:

OPG Dolenčić

Proizvodnja ratarskih i voćarskih kultura

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Dolenčić bavi se proizvodnjom ratarskih i voćarskih kultura od 2001 g. Kao deveta generacija obitelji koja živi u Voloderu odlučili smo se baviti isključivo poljoprivredom te danas naša sedmeročlana obitelj živi isključivo od nje.

Prvi voćnjak jabuka posadili smo 2001g a danas jabuke proizvodimo na 5ha primjenjujući najmodernije tehnologije zaštite i uzgoja. To podrazumijeva i da svu svi naši voćnjaci natkriveni protugradnim mrežama i imaju navodnjavanje. Pošto je Moslavina, a naročito Voloder poznata vinogradarska regija proširujemo djelatnost i na proizvodnju grožđa.

Tako danas obrađujemo 7ha vinograda od čega je najzastupljenija autohtona sorta Škrlet, a osim nje imamo u ponudi i Pinot bijeli, Chardonnay i Sauvignon. Paralelno s voćarskom proizvodnjom razvijamo se i u ratarskom sektoru. Trenutno na 138 ha proizvodimo kukuruz, pšenicu,soju i uljanu repicu. Osim u materijalne resurse trudimo se konstantno ulagati u znanje i nove tehnologije kako bi naši proizvodi bili što bolje kvalitete.

Kako do naših proizvoda?

Maloprodaju jabuka vršimo na vlastitom gospodarstvu na adresi Trg sv.Antuna 19, Voloder.

Kupujmo hrvatsko

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije