Vlasnik: Bojan Korpar-Japek

OPG Korpar-Japek Bojan

Domaći proizvodi

QR code
lokacija sjedišta Greda 107 ,
Maruševec 42243
Varaždinska županijaVidi kartu
kontakt
M +385981750353
E bojan.korpar@vz.t-com.hr

7 Ha

Obradive površine

0,04 Ha Plastenici
O nama
Galerija
Certifikati
Info

o nama

Opg se bavi poljoprivredom več dugi niz godina tj. 4 generacije kolko ja znam ,od 90 godina bavimo se povrtlarstvom. Poljoprivreda nam je osnovna djelatnost i to nam je jedini izvor primanja.

Poslove radimo familijarno i za sad nemamo zaposlenih ne zato da netrebamo nego zato jer težimo da roba bude kvalitetna uredno složena i pripremjena za prodaju.Nas 7 ukučana obavljamo sve poslove vezane uz opg. Garantirano najbolji proizvodi u regiji.

Proizvodimo gotovo sve vrste salata koje se sade u turnusima svaki tjedan oko 20000 tisuča a sa prodajom krečemo oko 25.4 i završavamo oko 15.11 . Poruka kupcima je da kvalitetan i zdrav proizvod uvjek pronađe kupca i ko jednom kupi na našem opg uvjek se vrača natrag!

Poveznice

Kupujmo Hrvatsko
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu