QR code PID
Sponzor:

OPG Mikliš

Peradarstvo

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

OPG Mikliš malo je poljoprivredno gospodarstvo na kojem radimo ja i supruga Gorana te kćeri Tea i Doris.

Bavimo se isključivo peradarstvom i to uzgojom kokoši Australorp koja je poznata po visokoj otpornosti na bolesti, dobra nesilja, ima je na težini, a i predivno izgleda u dvorištu u crnom i bijelom soju (posebno crni koji se na suncu prelijeva u zelenu boju).

Posebno smo ponosni na uzgoj domaćih Posavskih gusaka te domaćih Zagorskih purica i purana, kao i domaćih patki tipa Ruanske patke. Od svega navedenoga prodajemo jaja, te mlade životinje jednodnevne ili mjesec dna starosti, kao i odrasle primjerke za tov ili klanje.

Supruga i ja držimo i tovne piliće koje obrađujemo i čistimo ručno, kao i svu ostalu perad koju držimo. Proizvodimo i visoke kvalitete domaću „gušćju mast“ te po potrebi dostavljamo kupcima kao i sve naše proizvode.

Kontaktirajte i posjetite nas

Slobodno nas možete kontaktirati na navedene brojeve telefona kao i putem e-maila te nas možete posjetiti na adresi i sami se uvjeriti na prirodan i ekološki način uzgoja peradi.

OPG Mikliš za Vas proizvodi domaću perad: kokoši, pure, guske i patke na sasvim prirodan i ekološki način, kako su to radili naši preci.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije