QR code PID
Sponzor:

OPG LOVRO LENAC

Proizvodnja rezanaca od sušene buče, brašna i hladno prešanog ulja

O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Poljoprivredom smo se počeli baviti 2013 g. odmah smo ušli u sustav ekoloških proizvođača. Naš glavni proizvod su“ rezanci od sušene buče“, a pored toga proizvodimo i razne vrste brašna (kesten, heljda, pir, raž), hladno prešano ulje buče i suncokreta, crni grah i dr. Paletu proizvoda svake godine proširujemo.

Trenutno obrađujemo 12, 5 hektara zemlje, sve u ekološkoj proizvodnji. Nositelj OPG-a je Lovro Lenac te zajedno sa suprugom Svjetlanom vodi i proširuje OPG. Na OPG-u nam trenutno pomažu djeca i roditelji.

Za nas rad na OPG-u nije posao nego način života. Svoju avanturu započeli smo bez ikakvog znanja i resursa, nismo imali zemlje niti mehanizacije, u svega nekoliko godina razvili smo vlastiti brend i uveli gotovo nepoznat proizvod na tržište.

Trenutno smo u fazi uređenja kušaonice sa malim dućanom i prezentacijskom dvoranom, kao i novi prostor za preradu naših proizvoda gdje bi cjelokupno poslovanje bilo na jednom mjestu.

Također, u našu proizvodnju planiramo uključiti i više lokalnih OPG-a kao kooperante što bi bio veliki doprinos za lokalnu zajednicu.

Cilj nam je objediniti proizvodnju, preradu i turističke usluge, kako bi svojim kupcima ponudili dodatnu vrijednost i dočarali potpuni doživljaj našeg načina života te pokazali prednosti našeg kraja.

Kontaktirajte nas

Naše proizvode možete kupiti putem naše web stranice www.opg-lenac.hr ili kontaktirati nas na :
Mail: opglovrolenac@gmail.com; Tel +3855127643.

Ekološki certifikat

Informacije

Radimo sa malim dućanima zdrave hrane u Zagrebu, Splitu, i Rijeci.

Otkrijte novu namirnicu „Rezance od sušene buče“ povrće koje možete pripremiti na 100 načina.

Kontaktiraj proizvođača

  • Hidden
  • Unos e-mail adrese je obavezan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" https://hamagbicro.hr/
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Krajnji korisnik financijskog instrumenta sufinanciranog iz ESIF mikro zajmovi za obrtna sredstva u sklopu Operativnog programa konkurentnosti i kohezije