Vlasnik: Aleksandra Brzić

Sedna d.o.o.

Proizvodnja rajčice, lubenice, salate te ostalog povrća

QR code
lokacija sjedišta Side Košutić 10,
Zagreb 10000
Grad ZagrebVidi kartu

5 Ha

Obradive površine

4 Ha otvorene
1 Ha plastenici
O nama
Galerija
Certifikati
Info

O nama

Iako je sjedište tvrtke u Zagrebu naša proizvodnja rajčica odvija se u najmodernijim plastenicima u općini Sv. Filip i Jakov i trenutačno se prostire na površini od jednog hektara, a upravo je u tijeku projekt proširenja za još 2000 m2. Imamo do 10 stalno zaposlenih radnika, dok za sezonske poslove zapošljavamo studente Zadarskog sveučilišta. Proizvodimo i lubenice, salatu, poriluk, kupus, kelj, brokulu, prokulice.

Upravo zbog traženosti naše robe prošle smo godine brendirali naš glavni proizvod – rajčicu i nazvali ga “Šjora pomidora”, jer su kupci, nakon što su ju jednom probali, uvijek iznova tražili.

Posebnost naše proizvodnje je rajčica, specifičnog, slatkog okusa, te ukusno ostalo povrće, jer navodnjavamo iz vlastite bušotine vode, a kako je velika blizina mora, voda je bogata mineralnim solima, što povrću daje specifičan okus. Biljke štitimo na prirodan – biološki način, a u vanjskoj proizvodnji primjenjujemo metode integrirane zaštite.

Poveznice

"Šjora pomidora - nakon što ju jednom probate, uvijek ju ponovno tražite"
Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europski fond za regionalni razvoj Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost VeeMee Više o projektu